Reci nam, Joe: Suprug Sofije Vergare otkrio stiže li uskoro prinova u zgodnu obitelj

Reci nam, Joe: Suprug Sofije Vergare otkrio stiže li uskoro prinova u zgodnu obitelj

Foto: Men's Fitness, Instagram, Gif

AH, Joe.

Glumac Joe Manganiello, poznat je i kao suprug prelijepe glumice Sofije Vegare te muškarac za kojim lude doslovno sve žene na svijetu.

Prekrasno lice, mišićavo tijelo i dobar smisao za humor, ono su što obara žene s nogu, a sve to krasi i atraktivnog glumca, koji je nedavno snimio editorijal za Men's Fitness.Iako se ovoga puta nije radilo o golišavom editorijalu, nažalost, Joe je još jednom pokazao koliko je sexy, a raspričao se i o planovima za budućnost, kao npr. planira li uskoro proširivanje obitelji sa sexy Kolumbijkom.

"Još uvijek nisam spreman za bilo kakve takve najave. Bilo je dovoljno teško pokušati organizirati vjenčanje daleko od očiju javnosti. Posljednje što bi htio učiniti jest prokleti taj dio svog života, i prije nego se išta dogodi", otkrio je Joe.Joe je otkrio i male tajne svog odličnog izgleda. "Iz godine u godinu, uvijek napravim specifične ciljeve, koje želim postići, u dogovoru sa svojim trenerom Ronom. True Blood i Magic Mike bili su zahtjevni projekti, koji su zahtjevali i specifični režim treninga. Morao sam trenirati kao bodybuilder za natjecanja. Sada se bližim četrdesetoj, ali još uvijek imam nekoliko dobrih godina ispred sebe."

Priznao je i kako bi volio ponovno dobiti ulogu, zbog koje će morati žestoko trenirati te tako ostati u dobroj formi, a nadamo se kako je ovo došlo do holivudskih redatelja.Podsjetimo, Sofia i Joe izrekli su "sudbonosno da" u studenom prošle godine, a Joe je pred nju kleknuo nakon samo 6 mjeseci veze. Kasnije je otkrio kako je oduvijek bio zaljubljen u nju, no Sofia je tada imala drugoga, Nicka Loeba, koji se nakon prekida nije pokazao kao gospodin.

Par je fotografije s vjenčanja objavio na svojim društvenim mrežama, a vjenčanje je doista bilo kao iz bajke.

Kad stigne bebica, vjerujemo kako će biti prelijepa na roditelje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara