Svi pogledi sinoć su bili na ovom holivudskom paru

Svi pogledi sinoć su bili na ovom holivudskom paru

Foto: Splash News 

PRELIJEPA žena i markantan muškarac.
 
Da, to su španjolski glumci Penelope Cruz i Javier Bardem, koji su zajedno od davne 2007. godine, kada su se i upoznali na setu filma "Vicky Cristina Barcelona", u kojem je u ljubavnom trokutu s njima bila i glumica Scarlett Johansson.
 
 
No kada je u pitanju stvarni život, u njihovom ljubavnom gnijezdu nema prostora za treću osobu, a par se oženio 2010. godine na privatnoj ceremoniji u kući prijatelja na čarobnim Bahamima.
 
 
Njihov sin rodio se 2011. godine, a kćer 2013., no par gotovo nikad ne priča o detaljima svoje veze pa jedino što znamo jest da se očito odlično slažu kada su još uvijek zajedno, a još uvijek izgledaju zaljubljeno, kao na početku veze.
 
 
To su dokazali i ovih dana u Veneciji gdje promoviraju svoj film "Loving Pablo", a sinoć su posebno zasjali. On u elegantnom odijelu, ona u raskošnoj bijeloj toaleti s perjem i dijamantnim naušnicama.
 
 
Javier nije skrivao koliko je ponosan na svoju lijepu suprugu jer je čitavo vrijeme nije ispuštao iz ruku, a moramo priznati kako su doista lijep par!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara