Svježe iz studija: Nova proljetna kampanja Ivana Alduka

Svježe iz studija: Nova proljetna kampanja Ivana Alduka

Foto: Franjo Matković

ATRAKTIVNOM  novom kampanjom u kojoj blistaju Ana Vukelić i Mia Matić Ivan Alduk predstavlja kolekciju za proljeće/ljeto 2016. godine.

Prikaz studija s podlogama u živopisnim bojama odlično ističe nove modele iz kolekcije "Dulcet" te dodaje modni pečat fotografijama koje je snimio Franjo Matković.

Ova kolekcija bazira se uglavnom na ženstvenim haljinama koje dolaze u dugim i kraćim modelima te za dnevne i večernje varijante.

Popularne bomber jaknice lijepo se nadovezuju na nježne kreacije pune faldica, visokih proreza i cvjetnih motiva, a uz pastelne boje prisutne su i damska tamnoplava te sexy crna boja, u kombinaciji s bež podlogom.

 "Ova kampanja izvrsno prenosi duh nove kolekcije koji je veseo, pomalo razigran i povrh svega neopterećen, siguran u sebe. Odraz je moje želje za nečim jednostavnim, a opet posebnim u svijetu suprotnom od toga. Pri stvaranju modne kampanje pazim na svaki detalj uz želju da nikad ne iznevjerim očekivanja mojih klijentica koje želim nečim posebnim i neočekivanim svakog puta iznenaditi", izjavio je Ivan Alduk.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara