Tumačenje snova: Što znače tvoje seksi "noćne more"

Tumačenje snova: Što znače tvoje seksi "noćne more"

Foto: Valisere

SNOVI su glas naše podsvijesti, ali to ne znači da zbog njih trebaš imati osjećaj krivnje. Seks je česta tema snova i svaka cura je barem jednom imala takozvani "mokri san". Ako glavni glumac takvih snova nije tvoj dečko, ne moraš se osjećati loše zbog toga jer značenje tvog sna uopće ne mora biti povezano sa seksom.

Seks sa strancem


Ovaj san može značiti da ti u životu treba više avanture. Ako si u dugogodišnjoj vezi, možda ti treba više akcije ili te trenutni seksualni život baš i ne zadovoljava. Stručnjaci tvrde da je ovaj san čest kod djevojaka i da ukazuje na to da ti je potrebna hrabrost kako bi učinila nešto uzbudljivo u svom životu. Također može značiti i da ti nedostaje divljeg seksa bez komplikacija i da želiš seks bez emocija i odgovornosti.

Seks sa šefom

Neobično, ali seks sa šefom ne mora nužno značiti da ti je on privlačan, nego da si preokupirana poslom ili da ti nedostaje komunikacije u poslu. Također, ovakvi snovi često znače i da želiš biti autoritativnija u vlastitom životu.

Seks s bivšim

Ovaj san također ne mora imati direktno značenje. Postoje tri različita tumačenja ovakvih snova: jedno od njih su neriješene emocije u vezi prekida s bivšim (možda ga još uvijek nisi preboljela, pa se na ovaj način tvoje tijelo oslobađa seksualne napetosti), drugo je da si ga srela taj dan ili razmišljala o njemu, pa je moguće da je san samo preslika nečeg što je ostavilo dojam na tebe taj dan. Treće tumačenje je nezadovoljstvo trenutnim načinom života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Seks s prijateljem

Ovaj san je vrlo čest kod cura. Ako sanjaš seks s prijateljem, to  ukazuje na to da ti se sviđaju njegove osobine, ali ne mora značiti i da želiš seks s njim. Također može značiti i da si podsvjesno pokupila diskretne znakove koje ti ta osoba šalje, a koje inače svjesno ne primjećuješ. No seksualna privlačnost prema prijatelju nije isključena ako se snovi pojavljuju često i ukoliko se budiš razmišljajući o njemu, zapitaj se možda su i osjećaji u pitanju.

Seks s dečkom tvoje frendice


Nakon ovakvog sna moguća je grižnja savjesti i neugoda u društvu prijateljice i njenog partnera, no nemaš razloga za brigu. Seks s prijateljičinim dečkom znači da zapravo tom paru na nečemu zavidiš ili bi željela da tvoj dečko ima slične osobine kao dečko tvoje frendice.

Seks s dečkovim frendom


Još jedan od snova zbog kojim imaš osjećaj krivnje, a ne mora biti značiti seksualnu privlačnost prema osobi s kojom imaš seksualni odnos u snovima. Možda priželjkuješ da tvoj dragi ima osobine svog prijatelja ili je njegov frend dobar u stvarima u kojima tvoj dečko nije.

Seks s poznatom osobom


Seks s poznatim glumcem, pjevačem, sportašem ili nekom drugom poznatom osobom, može značiti želju da budeš popularna i uspješna. Psiholozi tvrde da ovakvi snovi predstavljaju društvene ambicije i želju za boljim statusom. Ako često imaš ovakve snove, možda želiš okusiti slavu i bogatstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara