Ukleti Kardashian dečki: Scott Disick ponovno na liječenju od ovisnosti

Ukleti Kardashian dečki: Scott Disick ponovno na liječenju od ovisnosti

Foto: Getty

DEČKI klana Kardashian-Jenner kao da su ukleti.

Nakon vijesti o Lamaru Odomu, bivšem suprugu Khloe Kardashian, koji se trenutno bori za život, nakon što je pronađen na podu jednog bordela, s drogom u organizmu, i Scott Disick ponovno je u problemima.
 
Bivši dugogodišnji dečko Kourtney Kardashian, ponovno se prijavio u kliniku za odvikavanje, a više mu ne brojimo koji mu je to put. Nakon što je ovoga ljeta prekinuo s najstarijom sestrom iz popularnog klana, Scott je slomljeno srce liječio s prijateljima i bivšim djevojkama te tulumima, a posljednja u nizu avantura bila mu je ona s 19-godišnjom manekenkom.
 
Posljednjih tjedana je i vidljivo smršavio pa ovaj vijest nije pretjerano iznenadila. Scott se prijavio na odvikavanje od droge i alkohola, a prijateljima se povjerio kako je svjestan da to mora učiniti zbog troje male djece, koje ima s Kourtney.
 
Podsjetimo, Scott i Kourtney prekinuli su nakon 9 godina veze, a navodno su njoj dosadili njegovi ispadi i ovisnost. Iako se niti jedna strana još uvijek nije očitovala u prekidu, u reality showu slavne obitelji, u najavi za 11. sezonu, Scott je cijelu obitelj molio za oprost pa nije bilo teško zaključiti u čemu, odnosno kome je bio problem.
 
Samo se nadamo da će se Scott sabrati na vrijeme...
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara