Vrijeme je za makeover: Ove tri frizure jednako dobro stoje baš svima

Vrijeme je za makeover: Ove tri frizure jednako dobro stoje baš svima
Foto: Instagram

MOŽDA ste većinu života odane jednoj frizuri, no što ako vam kažemo da smo pronašli još tri frizure koje će vam sigurno odlično pristajati?

Bilo da imate srcolik, ovalan, kockast ili pak izdužen oblik lica, poznati frizeri jamče da će ove tri frizure dobro izgledati baš na svačijoj glavi. 

Zato, ako ste razmišljale o promjeni, savjetujemo vam da u obzir uzmete jednu od sljedećih frizura. 

Voluminozne kovrče

Ova ženstvena frizura laska svakom obliku lica jer kovrče same stvaraju novu siluetu lica igrom sjena. Ako želite vizualno izdužiti lice, onda će vam najbolje pristajati što duže i opuštenije kovrče, a ako želite postići suprotan efekt, odlučite se za nešto sitnije kovrče dužine do ramena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Pixie cut

Ne biste vjerovale, no frizura za čiju je slavu odgovorna Kris Jenner univerzalno je laskava. Ako imate istaknute jagodice i vilične kosti, preporučuje se pixie cut s nešto dužim šiškama koje uokviruju lice, a ako imate ovalno ili srcoliko lice, pristajat će vam i kraće šiške. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Lob

Dugi bob poznat pod nazivom lob savršena je frizura baš za svakog. Ovo je dužina koja laska svakom obliku lica, a na vama je samo da odlučite kako ćete nositi razdjeljak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@isabella_fiori) on

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara