Zašto Meghan Markle uvijek nosi zgužvanu odjeću?

Zašto Meghan Markle uvijek nosi zgužvanu odjeću?
Foto: EPA-EFE, Getty Images, WENN

OD KADA je postala vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle se nametnula kao jedna od najvećih trendseterica i ikona stila današnjice.

Uvijek tip-top dotjerana u skupim dizajnerskim krpicama, što god je obukla u zadnjih godinu dana, rasprodalo bi se u trenu, a postala je simbol elegancije i stila usprkos jednom modnoj pogrešci koju stalno ponavlja. Jeste li je primijetili?

Naime, Meghanina odjeća je gotovo uvijek zgužvana što nije promaklo modnim stručnjacima, a jedan od njih je za Daily Mail objasnio i zašto je to tako.

Bivši kreativni direktor brenda Mulberry Scott Henshall tvrdi da se sve svodi na loš odabir tkanina.

"Meghanini stilisti bi trebali naučiti koje tkanine nisu sklone gužvanju i oblačiti ju u takve. Takve su, primjerice, sintetičke tkanine poput najlona i poliestera koje imaju slabu moć apsorpcije, ali se zato i manje gužvaju", smatra Henshall koji im također savjetuje da se ugledaju na Kate Middleton čiji su modni odabiri po tom pitanju obično puno pametniji od Meghaninih. 

"Pletiva, koja Kate obožava, obično su načinjena od vune, pamuka i sintetičkih vlakana i manje su sklona gužvanju", savjetuje Henshall.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara