Zbog ovih pogrešaka svaki će vam muškarac okrenuti leđa

Zbog ovih pogrešaka svaki će vam muškarac okrenuti leđa
Foto: Instagram

KAKO bi osvojile muškarca iz snova, žene često svjesno, ali i nesvjesno mijenjaju svoje ponašanje. 

No ponekad to ponašanje može imati potpuno suprotan učinak i otjerati vašeg potencijalnog dečka daleko od vas. Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrijte koje su to tipične pogreške zbog kojih nikada nećete ostvariti vezu sa željenim muškarcem: 

Ostavljate dojam nesigurne i slabe žene

Čak i ako prštite samopouzdanjem, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan dojam nesigurne i nesamostalne žene kojoj je u životu prijeko potreban muškarac. To je nešto što suprotan spol odmah tjera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu. Takav loš dojam ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, blaćenjem bivšeg dečka ili ogovaranjem drugih žena jer tako ističete i vlastite nesigurnosti.

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije

Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji te da će ih osvojiti jedino ako ih prvo privuku u seksualnom smislu. Baš zato mnoge žene često uskaču u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više. Stvarnost je potpuno drugačija jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma.

Ne znate prepoznati potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema, dok s druge strane ne znaju prepoznati onog pravog kada im se nađe ispred nosa. Kada ih neki muškarac fizički privuče, onda im razum i instinkti znaju pasti u drugi plan pa u njemu vide savršenog dečka, čak i kada on nije materijal za ozbiljnu vezu. Ako primijetite da muškarac koji vam se sviđa pokazuje znakove agresivnog ponašanja i nezainteresiranosti te se okreće za svakom koja prođe pored njega, onda nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na njega jer on nikad neće biti dobar dečko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara