Zbog ovog odjevnog predmeta žene najčešće plaču

Zbog ovog odjevnog predmeta žene najčešće plaču

Foto: Instagram

VJEROVALE ili ne, odjeća vas može i rastužiti.

Otkrilo je to nedavno zanimljivo istraživanje Agencije Collect, koje je provedeno u Velikoj Britaniji, a otkrilo je kako je jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta na svijetu, bez kojeg gotovo da ne možemo zamisliti život, onaj zbog kojeg žene najčešće plaču.
 
Radi se, naravno, o trapericama, a rezultati su pokazali kako ljudi provedu čak 5 dana pokušavajući pronaći one savršene te svaka deseta osoba isproba više od 6 pari tijekom takve potrage.
 
 
Također, prilikom nje javljaju se i skriveni troškovi, od kojih nekih možda niti niste svjesni, kao što su npr. oni vezani uz prijevoz.
 
Kako se nadalje navodi u istraživanju, za ljude je sve to prilično stresno iskustvo, zbog kojeg čak 6 posto njih završi plačući.
 
 

A photo posted by @blogging4style on

 
No, ni tu nije kraj iznenađenjima: 29 posto ispitanika priznalo je kako je potpuno odustalo od kupnje savršenog para, a njih 24 posto nikada nije pronašlo takav par.
 
Iako između kupnji ovog kultnog odjevnog predmeta prolazi i po nekoliko godina, nekim pojedincima ovo je toliko stresno da nove traperice kupuju svakih 10 godina.
 
 
Što kažete na rezultate?
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara