Želite li imati uspješan Instagram profil, ove stvari nikad ne objavljujte

Želite li imati uspješan Instagram profil, ove stvari nikad ne objavljujte
Foto: Instagram

AKO ste poželjele svoj Instagram profil dovesti na jednu novu razinu i pretvoriti privatnu razonodu u potencijalan posao, onda pomno slušajte (odnosno čitajte). 

Uspješni influenceri koje viđamo na svakom kutku nemaju toliki broj sljedbenika igrom sreće. Iza uspješnog i sređenog Instagram profila kriju se sati rada, ali i neke važne stvari na koje vi možda ne obraćate pažnju. 

Na njihovim profilima nema mjesta lošoj kvaliteti fotki

Želite li imati lijep i sređen Instagram profil, morat ćete obratiti pažnju na to kakve fotke objavljujete. Njihova kvaliteta, oštrina, osvjetljenje i mnoge druge važne stavke moraju biti zadovoljavajući i privlačni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FASHION | INSPO | TRAVEL (@anajohnson)

Oni paze na pozadinu fotke

Nered u sobi ili ružno, raskopano parkiralište njima nikada nisu opcija za pozadinu. Ako ne znate gdje biste stale, neka to bude neki običan zid ili priroda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚡️Tezza⚡️ (@tezza)

Pravi Instagram majstori nikada ne koriste već postojeće filtre

Imate li fotku dobre kvalitete, dovoljno je da je samo malo obradite u nekom programu za obradu fotografija. Već zadani filtri na Instagramu stvar su prošlosti i nijedan uspješan profil ne provlači svoje fotke kroz njih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli iluvsarahii (@iluvsarahii)

Oni nikad ne pretjeruju s hashtagovima

Iako bi vam velik broj hashtagova mogao donijeti i više lajkova, na kraju krajeva to će vam samo odmoći. Imate li svoju priču na Instagramu koju pričate zanimljivim i kreativnim fotografijama, lajkovi i pratitelji doći će sami od sebe, bez milijuna nepotrebnih hashtagova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arrived in vintage heaven.

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Nikada ne objavljuju screenshotove razgovora 

Možda vam je razgovor s frendicom bio toliko smiješan da ste ga imale potrebu podijeliti sa svima, no drugima on  neće biti smiješan ni upola toliko i vjerojatno će ga samo preskočiti. Radije objavite nešto s čim se svi mogu poistovjetiti i što ih može inspirirati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danielle (@danimansutti)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara