Želite više novaca ili ljubav? Ovu stvar trebate staviti ispod kreveta

Želite više novaca ili ljubav? Ovu stvar trebate staviti ispod kreveta

Foto: Instagram

TIJEKOM noći dok spavamo, naš mozak podsvjesno upija energiju mjesta na kojem se nalazimo.

Tako prema Feng Shui pravilima, ispod kreveta biste trebali držati jednu jedinu stvar, koja neće kvariti protok energije, a radi se o tzv. kutiji s blagom. Ona na tom mjestu služi za skupljanje pozitivnih namjera, želja i ciljeva te nas nesvjesno tjera na to da ih ostvarujemo.

Kutija može imati čvrst poklopac, kao simbol sigurne i stabilne energije, dok ona bez, predstavlja otvorenu i slobodnu energiju, a obje su podjednako dobre. Ona može biti drvena, koja predstavlja prizemljenu energiju rasta i napretka, staklena, koja podižu energiju jasnoće, pletena koja predstavlja nesputanost, ili keramička, koja predstavlja energiju brige, pažnje i njege.

Koju god izabrali, najvažnije je da se u njoj moraju nalaziti samo određene stvari, preciznije, one na koje pomislite kada si postavite pitanje "Što će me usrećiti?" To su svi oni predmeti za koje mislite kako će vam unijeti pozitivnu energiju u život, i koji predstavljaju vaše želje i sklonosti.

Želite li tako ljubav, neka se u kutiji nađe crvena boja. Želite li više novaca, kutiju ispunite novčanicama, ali ne i kovanicama, nakitom, zlatom, dragim ili poludragim kamenjem i slično.

Stručnjaci preporučuju da ju namjestite tako da ona bude točno ispod vašeg pupka, koje je najidealnije mjesto za dobivanje energije, a potrebno ju je osvježavati i svaka 3 mjeseca.

Vrijedi isprobati!
 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara