Znakovi koji pokazuju da vas još nije prebolio

Znakovi koji pokazuju da vas još nije prebolio
Foto: Instagram

PREKIDI su pravi emocionalni vrtuljak i nikada ne prolaze ravnodušno. 

Iako je najveći broj prekida konačan, ponekad barem jedna strana vjeruje da postoji mogućnost za pomirbu. Ako vaš bivši čini ove poteze, imamo vijest za vas - još vas nije prebolio!

I dalje vam čestita rođendan 

Tek što je sat otkucao ponoć, stiže prva poruka i to baš od vašeg bivšeg. I ne radi se o kraticama i jednostavnoj poruci, nego o pravoj, srčanoj čestitki koje bi se i vaša najbolja prijateljica posramila. 

Poziva vas na tulume koje priređuje 

Ovo je pravi znak da još uvijek želi privući vašu pažnju. Ipak, ishod može biti različit; može vas pokušati ponovno osvojiti, a može vas i pokušati učiniti ljubomornom s drugom djevojkom. 

Pokušava vam dokazati da se promijenio

S vremena na vrijeme vam se javi kako bi vam objasnio da je potpuno novi, zreliji čovjek. Tvrdi kako razumije što vam je smetalo kod njega i kako je sve to (barem djelomično) promijenio. 

Čule ste da se raspituje o vama

Vaši zajednički prijatelji spomenuli su vam kako se raspituje o vama, vašem životu i što se u njemu trenutno događa. Uz to im napominje da vam nikako ne otkriju da priča o vama. 

Objavljuje statuse sa "skrivenim" porukama

Ljubavni citati, patetične fotografije i emotivne pjesme prvo su što vidite na njegovom profilu. Iako možda on ne shvaća koliko je očit, vama će biti sve jasno čim ugledate takvo što. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara