Agassi prvi put stigao u Hrvatsku, ali ipak nije zaigrao protiv Gorana

Agassi prvi put stigao u Hrvatsku, ali ipak nije zaigrao protiv Gorana

Foto: Hina

LEGENDE svjetskog tenisa Andre Agassi, Juan Carlos Ferrero i Goran Ivanišević revijalnim dvobojem otvorili su ATP Umag pred 4,000 gledatelja.

Nažalost, Agassi zbog ozljede leđa nije mogao zaigrati, no zato su se Ivanišević i Ferrero dobro zabavili. Španjolac Juan Carlos Ferrero (36), je bivši broj 1 i osvajač Roland Garrosa. Međutim, Agassijev dolazak pomalo je zasjenio povratak legendarnog “zemljaša”, koji je 2010. osvojio Umag.

U svom posjetu Umagu, Andre Agassi, Goran Ivanišević i Juan Carlos Ferrero pronašli su vremena i za svoju najmlađu publiku. Kao dio programa turnira, teniske legende dio svog vremena su provele na Kid's Dayu, u druženju s mališanima od kojih e možda netko jednog dana poći i njihovim stopama. Okupilo se 500-tinjak djevojčica i dječaka koji su uživala u razgovoru sa svojim idolima, a oni hrabriji su ih i izazvali na dvoboje. Kao poseban poklon i trajni podsjetnik na ovaj jedinstven susret mališani su dobili majice s potpisom teniskih legendi, i to iz njihovih ruku. Uz to, svatko je s ovog druženja odnio i fotografiju, još pokoji autogram, ali i ono najvažnije - uspomenu koju će pamtiti cijeli život.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara