Amerikanci opet nisu uspjeli kupiti "Rusku Istru": Glover četvrti put odlazi iz Hrvatske bez kluba

Amerikanci opet nisu uspjeli kupiti "Rusku Istru": Glover četvrti put odlazi iz Hrvatske bez kluba

Foto: Hina

KAO što smo istaknuli u jučerašnjem tekstu, brojni natpisi kako je kupnja Istre od strane američkih investitora "gotov posao", pokazali su se netočnima.

Četvrti dan boravka i pregovora Amerikanaca predvođenih odvjetnikom Michaelom Gloverom u Puli, bio je ujedno i posljednji, jer iz Hrvatske odlaze neobavljena posla.

Naravno, teško je bilo očekivati da se tako nešto dogovori za par dana, ali želja sve tri strane: Grada Pule, ruskog većinskog vlasnika kluba i samih investitora, nije bila dovoljna za realizaciju projekta prelaska Istre iz ruskih u američke ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori s ruskim poduzetnikom Mihaelom Ščeglovim, vlasnikom 51 posto udjela u klubu kojeg želi prodati, nisu bili uspješni, odnosno njihova ponuda nije zadovoljila potražnju većinskog vlasnika.

Gloveru tako po drugi put u godinu i pol nije uspjelo kupiti Istru u ime američkih investitora, a prije toga neuspješno je pokušavao kupiti i Hajduk, te dubrovački GOŠK.

Iz Istre poručuju kako kraj ovih pregovora s Gloverom, ne znači da klub i dalje nije zainteresiran za njegove ili bilo koje druge ozbiljne investitore.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara