Baldasar cinka Šukera - Platiniju!

Foto: Guliver Image/Getty Images
 
"DAVOR ŠUKER ignorira Split!" otkriva splitski gradonačelnik Ivo Baldasar u pismu predsjedniku Uefe, u kojem je moli da uzme u obzir kandidaturu Splita za Europsko prvenstvo 2020. godine.
 
Platiniju je objasnio kako mu se javlja na neuobičajeni način jer ga HNS i njegov predsjednik Davor Šuker ignoriraju. 
 
Ističe kako Split planira urediti Poljud po standardima Uefe i da za ovu inicijativu ima i podršku hrvatske Vlade.
 
"Od Uefe očekujem bilo kakav odgovor. Zanima nas ima li smisla išta pokušavati po tom pitanju. Iako smatram da moja funkcija nije takva da dolazim na sastanak sa Šukerom i Šuprahom, smatram da bi bilo uredu da su se barem javili da dolaze u Split. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Znam da se prepucavamo po medijima, ali je to je očito jedina mogućnost komunikacije s njima, jer nam ne odgovaraju na dopise. 
 
Jasno je da su Split došli samo sebi osigurati glasove pred Šukerov reizbor, ali je pitanje i kakav je to Županijski nogometni savez koji će ih podržati iako nas uporno ignoriraju" retorički se zapitao Baldasar.
 
Splitski gradonačelnik želi da se kvalifikacijska utakmica za EP 2016. između Hrvatske i Italije odigra na Poljudu. Istaknuo je kako su u završnoj fazi pregovori oko obnove travnjaka na Poljudu.
 
"Radimo na tome zajedno s Hajdukom. Vrijednost radova je između pet i sedam milijuna kuna,tako da ćemo raspisati javni natječaj, ali je sigurno da bi s obnovom krenuli tek nakon Ultra festivala", objasnio je Baldasar kako od radova nema ništa prije kolovoza. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara