Bandić uzvraća udarac: Aco Petrović direktor Cibone

Foto: Hina

CIBONA dobiva novog direktora - Acu Petrovića. Bit će to treća Acina pozicija u Ciboni. Najprije je igrao za taj klub devet godina, a potom je Vukove vodio s klupe šest godina. Novi obrat bi Cibona službeno trebala objaviti u ponedjeljak.
 
 
U petak ujutro je u Ciboni vladao kaos. Održan je sastanak i Josip Sesar je trebao postati novi sportski direktor. Ali nakon što je ta informacija izašla u javnost, u klubu je zavladao šok. Treneri Rimac i Golemac su zaprijetili ostavkom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Lovrić koji se mjesecima ne pojavljuje u klubu i koji je je predsjednik kluba još samo na papiru, pokušao je na neki način zadržati svoj utjecaj u Ciboni smjenom dosadašnjeg sportskog direktora Čavlovića i postavljanjem svojeg čovjeka, nekad bivšeg igrača Cibone Sesara, na tu funkciju. Predsjednik u ostavci drznuo se postaviti svoje ljude preko kojih bi kontrolirao klub, a to je isprovociralo Bandića pa je odlučio pokazati tko je gazda.
 
Saznajemo da od te inauguracije Sesara neće biti ništa te da je to bio samo jedan pokušaj spina Ivice Lovrića. Milan Bandić ipak ima glavnu riječ, a on će postavljanjem Petrovića na tu poziciju još više ojačati svoju moć u Ciboni.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara