Bojan Bogdanović stopama Dražena! Postat će član Netsa

Bojan Bogdanović stopama Dražena! Postat će član Netsa

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON punih pet godina i Hrvatska će imati svoje predstavnike u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Nakon pet godina igračkog posta, u sezoni 2014./15., Hrvatsku će u NBA-u predstavljati barem dva igrača.
 
Nakon što je prije par dana Damjan Rudež sve dogovorio sa Indiana Pacersima, Bojan Bogdanović pristao je na trogodišnju vjernost sa Brooklyn Netsima i tako će postati 14 hrvatski igrač u NBA ligi. U Netsima je igrao Zoran Planinić, ali golem je trag ostavio Dražen Petrović. 
 
Iako se do kraja špekuliralo da će Bojan Bogdanović ostati u Fenerbahčeu, sada je jasno da od toga neće biti ništa. Naime, nakon što se saznalo da je Željko Obradović za 3,4 milijuna eura iz Partizana doveo još jednog Bogdanovića, ali onog Bogdana, te uz njega pojačao vanjsku liniju sa Rickyjem Hickmanom i Andrewom Goudelockom, jasno je bilo da hrvatski reprezentativac napušta Tursku, a svi putevi su vodili samo u jednom smjeru - u Brooklyn.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Kako saznajemo, Bogdanović je pristao na dvogodišnji ugovor s opcijom produženja i na treću godinu, a zarađivat će oko tri milijuna dolara po sezoni.
 
Netsi smiju službeno objaviti da je Bogdanović njihov novi član tek iza 10. srpnja.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara