Braća Kovač preuzimaju razbijenu mladu reprezentaciju: Niko izbornik, "brat Robert također" asistent!

Braća Kovač preuzimaju razbijenu mladu reprezentaciju: Niko izbornik, "brat Robert također" asistent!

Foto: AFP

HRVATSKA U-21 reprezentacija konačno dolazi u ruke ljudi, koji mlade zvjezdice s više menadžera i mobitela nego godina života, mogu naučiti "ponešto" o tome kako se bori za dres i grb zemlje koju nedostojno predstavljaju.

Jer posljednjih godina one koji bi trebali naslijediti Pletikosu, Srnu i Modrića, "šamara" tko stigne - od Španjolske do Gruzije, a ne samo da nema nikakve naznake pomaka na bolje, nego se čini kako će se pod aktualnim izbornikom Ivom Šuškom, "baby vatreni" srozati nikad niže.

Kod njih nije toliko problem nedostatak kvalitete, nego nečeg drugog - kronično im fali srca i borbenosti, a nema boljeg čovjeka i igrača da im to usadi, nego legendarnog i neustrašivog kapetana Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je ugovorom do ljeta vezan za Red Bull Salzburg, gdje je nakon završetka igračke karijere trener druge momčadi (jedno vrijeme bio je i pomoćnik prvog trenera Moniza) i za to vrijeme nije zapostavljao ni formalnu naobrazbu - stekao je Uefinu PRO licencu.

Iz HNS-a su već nekoliko puta jasno poručili da mlada reprezentacija "pripada" Niki Kovaču, ali on je stavljao na čekanje zbog ugovora kojeg ima sa Salzburgom. Kako se taj odnos približava kraju, Niko Kovač je sve bliži preuzimanju U-21 reprezentacije, a Sportske novosti donose da će mu pomoćnik biti, upravo njegov brat, Robert Kovač!

Prelazak mlade reprezentacije u ruke braće Kovač, pitanje je dana. Ali, ni trenutni izbornik Šušak neće morati na burzu. Kao zaslužnika u HNS-u, čega ga raspored na novo mjesto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara