Brozović predstavljen u Interu: Nadam se da ću igrati poput Lamparda

Brozović predstavljen u Interu: Nadam se da ću igrati poput Lamparda

Foto: Screenshot/Twitter

MARCELO BROZOVIĆ predstavljen je kao novi igrač Intera u Appiano Gentileu. I u novom klubu na dresu će nositi isti broj kao u Dinamu, zadužio je dres s brojem 77.
 
"U Seriji A ću raditi na taktici"
 
"Odjenuti dres Intera je nešto posebno, veoma sam sretan što sam ovdje i nadam se da ću opravdati novac koji je klub u mene uložio", rekao je Marcelo na konferenciji za novinare, a potom i objasnio nešto o razlozima prelaska u redove Nerazzurra.
 
"Inter je bio moj izbor, uostalom u Seriji A ima dosta igrača koje otprije znam", rekao je hrvatski veznjak i dodao: "Volim Premiership i tamošnju atmosferu, ali uvijek bih radije izabrao talijansku ligu jer smatram da ću ovdje kao mlad igrač još taktički rasti i napredovati. Kroz par godina smatram da bi mogao postati kompletan igrač."
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brozović kao Interov Lampard
 
Nije mogao izbjeći komentar na igru Matea Kovačića: "Naravno da sam razgovarao s njim, rekao je da će mi dati svu potrebnu pomoć."
 
O svojoj poziciji na terenu je rekao sljedeće: "Moja je osnovna uloga središnjeg veznog igrača, ali mogu djelovati i na poziciji defenzivnog veznog."
 
"U nekoj usporedbi san sličan Franku Lampardu, nadam se da ću biti poput njega", objasnio je Brozović, koji neće imati pravo nastupa u Europa ligi u nastavku sezone, jer je već igrao za Dinamo u tom natjecanju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara