Bugari priveli 22 hrvatska navijača

Foto: Screenshot

HRVATSKA ambasada u Sofiji izvjestila je kako je 22 navijača Dinama privedeno u policiju uoči utakmice zagrebačkog kluba kod Ludogoreca.

> BBB privedeni u Sofiji nakon što su ih napali navijači tamošnjeg CSKA potpomognuti Grobarima!

Srećom po Dinamove navijače, ali i Zdravka Mamića, Bad Blue Boysi nisu stigli do stadiona na utakmicu 2. kola Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na ulicama bugarskog grada hrvatski su se navijači sukobili s domaćima, kojima su pomogli i srpski suborci, a 22 Hrvata privedela je policija uoči utakmice. Ostali su navodno odlučili propustiti utakmicu zbog straha od privođenja, no barem neće žaliti što nisu svjedočili novom sramoćenju Dinama koji je poražen s 3:0.

S druge strane, Mamići i njihovi plaćenici poraz su mogli probaviti u miru, bez straha da će ih prije sljedeće sramote "ulica" neredima izbaciti iz Europe.

U prvim informacijama iz Bugarske govorilo se o čak 80 privedenih navijača, no te su informacije, čini se, bile pretjerane. Tamošnji mediji navode kako su Hrvati doputovali kombijima i autobusima, a neki su vraćeni kući već na granici jer nisu imali ulaznice za utakmicu. Pedetak navijača je navodno sudjelovalo u sukobima, a 22 hrvatska zadržana su u policiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara