Cedevita se u Draženovom domu vratila u život, Anzulović: Ponosan sam na svoje igrače!

Cedevita se u Draženovom domu vratila u život, Anzulović: Ponosan sam na svoje igrače!

Foto: Damir Krajac/ Cropix

CIBONA je u Draženovom domu propustila veliko slavlje. Cedevita je jučer u trećoj finalnoj utakmici doigravanja za prvaka Hrvatske bila bolja 70:79, a Vukovi će 17. naslov prvaka pokušati osvojiti u Dom Sportova.

"Bilo bi nezasluženo da smo pobijedili. Prvih 15 minuta igrali smo korektno, no sve drugo bilo je izvan kontrole. Došlo je do onoga čega sam se pribojavao jer imamo mali broj igrača koji su igrali ovakve utakmice. Znamo da moramo odigrati puno bolje da bi dobili protivnika kao što je Cedevita. No, što je tu je, idemo dalje. U utorak je nova utakmica i moramo je bolje odigrati nego danas. Bit će bolje sigurno", rekao je razočarani Repeša, koji je nadodao kako su njegovi igrači odigrali najlošiju partiju otkako je on preuzeo momčad.

Anzulović: Za tri dana nas čeka nova utakmica

S druge strane, u taboru Cedevite podigao se moral. Momčad Dražena Anzulovića "nanjušila" je krv i sada se nada da može preokrenuti seriju u svoju korist.

"Sigurno da sam ponosan na svoje igrače. Dva puta smo se vraćali u utakmicu. Jedanput kad smo loše otvorili, mislim da je bilo 12 razlike, a drugi put kad smo nakon onih silnih gluposti ispustili 10 razlike koje smo imali tri minute do kraja. Treba u takvom psihološkom stanju ostati miran, vratiti se i dobiti produžetak. Na to sam izuzetno ponosan. No, ovo je tek prva pobjeda i za tri dana čeka nas nova utakmica", rekao je ponosni Anzulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utorak očekujem samo da imamo ovakav pristup. Rekao sam već u najavi, nije problem izgubiti. Međutim, problem je kad imamo pristup kao što smo imali u prvom poluvremenu druge utakmice" kratko je nadodao Zula.

"Odigrao je kapetanski, svaka mu čast"

Najbolji igrač Cedevite, Marino Baždarić, stisnuo je zube i odlučio je pomoći svojim suigračima. Naime, za njega se nije znalo do posljednjeg trenutka hoće li igrati ili ne.

"Moram naglasiti da vas ja nikad ne lažem. Doktor i fizioterapeut su mi rekli da Baždarić 90 posto neće igrati. Ujutro kad se probudio u karanteni na prvom razgovoru u 9 sati Bažda mi je rekao isto. Kad smo došli na utakmicu dobio je blokadu i dogovorili smo se da proba i da će mi 10 minuta prije nego što krenemo na zapisivanje petorki reći može li ili ne. Odigrao je kapetanski, svaka mu čast", za kraj će Anzulović.

Četvrta utakmica igra se u Domu sportova u utorak s početkom u 20 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara