Ćiro: Otišao sam zbog Bandića!

Foto: Drago Sopta / Cropix

ŠOK u Kranjčevićevoj! Miroslav Ćiro Blažević nakon samo mjesec i pol dana napustio je klupu nogometaša Zagreba.

> Labud Ćiro riknuo: Dao otkaz u Zagrebu nakon samo 45 dana!

"Istina je. Odlazim iz nepoštivanja ljudskih odnosa. Jako mi je žao i vrlo sam nesretan radi toga, ali nisam mogao drugačije", objasnio je Ćiro svoju odluku o odlasku nakon 45 dana.

Iako je prva asocijacija prekida suradnje bila vjerojatna nova svađa s predsjednikom kluba Medićem, 'trener svih trenera' lopticu je prebacio na gradonačelnika Milana Bandića koji ga je prije mjesec i pol dana nagovorio da preuzme klupu 'Pjesnika'.

"Medić nema nikakve veze s tim. Medić me primio kao svog oca i tako me tretirao i ja sam mu izuzetno zahvalan. Imao sam dogovor s gradonačelnikom koji nije ispoštovan i morao sam odustati radi svog dostojanstva i svog ponosa", kaže Blažević koji je posljednjih tjedana slušao obećanja gradonačelnika, no navodno svoj novac i dalje čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima mjesecima kasne plaće

Ćiro je već u nekoliko navrata spominjao da njegovim igračima kasne plaće i po nekoliko mjeseci, pa poznavatelji prilika oko kluba navode da bi financije mogle biti glavni razlog njegovog naglog odlaska iz Zagrebella. Ipak, oko milijun i pol eura od transfera Matea Pavlovića u Werder, trebalo bi barem privremeno smiriti nezadovoljne igrače.

"Sad će to sigurno predsjednik riješiti jer je od transfera Pavlovića došao značajan novac", istaknuo je 'trener svih trenera' te otkrio da trenutno nema drugih ponuda i da to sasvim sigurno nije razlog njegovog odlaska iz NK Zagreb.

"Zabrinut sam, nemam ponuda zbog svojih godina"

"Nemam nikakvih ponuda. Jako sam zabrinut za sebe jer, ma koliko god se ja dobro osjećam, oni koji me žele angažirati kad konstantiraju moje godine onda odmah odustanu. Ja sam najviše izgubio u ovom slučaju, ali nisam mogao preko dostojanstva i ponosa. Previše sam se u životu namučio da bih bio ovisan o bilo kome", zaključio je Blažević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara