Cure, evo razloga da zavolite fight: Na Dan žena u Arenu vas zove najzgodniji borac svijeta

Foto: FightChannel

ZA DAN ŽENA u Areni Zagreb nastupit će jedan od najslavnijih boraca na svijetu - Remy Bonjasky.

"8. ožujka je Međunarodni dan žena?! Moja je poruka muškarcima: Potrudite se da svaki dan bude Dan žena. Žene su posebne i tako se prema njima trebamo odnositi", poručio je nizozemsko-surimanski borac Remy Bonjasky uoči dolaska u Hrvatsku na spektakl Glory 14 Zagreb, stoji u priopćenju organizatora.

O ženama u publici je rekao: „Žene vole borilačke sportove. Seksi im je vidjeti snažnu mušku borbu.“

Obožavateljice borilačkih sportova smatraju ga najzgodnijim borcem na svijetu, a Bonjasky laskavu titulu i odnos supruge prema njoj komentira kroz smijeh: "Hahahahaha… Lijepo je kad ti se dive… Moram biti pristojan, ali istodobno i oprezan s djevojkama koje žele nešto više od zajedničkog fotografiranja. Moja me supruga dobro poznaje, pa se ne boji konkurencije", kazao je slavni kick boksač i otkrio kako ga supruga nekoliko posljednjih godina bodri uz ring. Njezinoj se podršci nada i u subotnjem meču protiv Mirka Filipovića Cro Copa koji ga je prije dvanaest godina porazio u Fukuoki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

"Za meč se nisam posebno pripremao, ali neću ponovno počiniti iste pogreške“, najavio je borac kojeg sportski svijet poznaje i pod nadimkom "The Flying Gentleman". Naime, dio napada izvodi su skoku, a još od mladosti krase ga manire džentlmena – čak i u ringu. U djetinjstvu je igrao nogomet, u mladosti bio maneken donjeg rublja, a radio je i kao bankar.

"Moje mi iskustvo u bankarstvu pomaže kad pregovaram uvjete ugovora i brojim novac osvojen u meču", kazao je Bonjasky kroz smijeh i dodao: „Igranje nogometa pomoglo mi je razviti koljena i niske udarce, a iskustvo u manekenstvu koristi mi kako bih se  u što boljem svjetlu predstavio obožavateljima. Sve to pomoglo mi je da se razvijem u čovjeka kakav sam danas.“

Danas Bonjasky ima važno mjesto u povijesti borilačkih sportova. „Ponekad je teško jer pokušavate biti najbolji borac svih vremena, ali odlično je i biti jedan od najboljih“, rekao je Bonjasky i obećao sjajnu zabavu svima koji će pratiti njegov meč protiv Cro Copa u sklopu subotnjeg kick boks spektakla.

I žene imaju razloga sudjelovati u Indexovoj nagradnoj igri jer je riječ o bivšem manekenu i jednom od najzgodnijih boraca. Uključite se na naš Facebook!

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara