Dobro nam došli: Platini i Blatter zaobići će Maksimir

Dobro nam došli: Platini i Blatter zaobići će Maksimir

Foto: Ured predsjednika

13. LIPNJA 1912. godine osnovan je Pododbor-Sekcija za nogomet Hrvatskog športskog saveza, organizacija koju od "razduživanja" 1990. godine zovemo HNS. Davor Šuker bit će upisan kao predsjednik koji je dočekao stoljeće u Rusanovoj.

Već idući rođendan želi proslaviti u Hiltonu. Želi otići u Brazil, dovesti u Zagreb Messija, ugostiti Euro. Moćni su planovi, unatoč kriznim vremenima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras će u ime nogometne organizacije u Zagreb stići 20-ak uvaženih europskih gostiju, predvođenih Seppom Blatterom i Michelom Platinijem koji stižu privatnim avionima. Iz Budimpešte stiže i gost iznenađenja čije ime Šuker još ne želi otkriti. Proslava "hrvatstva" prilagođena je, jasno, europskim uzvanicima.

Primit će ih i predsjednik Ivo Josipović, koji Platinija nije vidio još otkako mu je očitao bukvicu zbog huligana. Blatter bi se na Pantovčaku trebao obratiti medijima.

Odgledat će zajedno HNS-ovu svečanu Akademiju u Hrvatskom narodnom kazalištu, pokupiti koji Šukerov dres na dar, a potom će Europa odjuriti tamo odakle je i došla. Utakmicu europskog Dinama neće pogledati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara