Dos Santos ili Velasquez: Otkrivamo na čijoj su strani hrvatski MMA borci!

Foto: Fightsite

REVANŠ Juniora Dos Santosa i Caina Velasqueza je nešto što jedva čeka cijeli MMA svijet, a iznimka nisu ni hrvatski MMA borci koji se također iznimno raduju njihovom novom sjajnom okršaju. Upitali smo neke od naših najboljih boraca da za Fight Site daju svoju prognozu tko će biti pobjednik. Hoće li Dos Santos obraniti titulu prvaka ili će je Velasquez vratiti u svoje vlasništvo?

Ultimativno nabrijavanje za fantastični okršaj uz hrvatski Countdown: Dos Santos obećao nokaut!
 
Zanimljivo da su otvorenije na Dos Santosovu stranu stala samo dva dubrovačka borca, dok ostali kao favorita ipak više vide Velasqueza.
 
Igor Pokrajac: "Jako mi je teško izdvojiti tko je favorit u ovoj borbi. Cain je u svom posljednjem nastupu pokazao u čemu je najbolji, a to je njegovo agresivno hrvanje i GnP. Dos Santos je sigurno svjestan da će Velasquez to pokušati iskoristiti. Ne mogu reći u postocima, ipak je to borilački sport, ali jedan od njih mora biti pobjednik, a ja mislim da bi bilo super kad bi to bio Velasquez."
 
Zelg Galešić: "Velasquez će napadati i paziti da ne ponovi greške iz prvog meča. Očekujem d će zbog toga lako doći do pobjede zahvaljujući GnP-u."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Stipe Bekavac: "Vjerujem da će meč ovog puta otići do kraja. Ne vjerujem da će Velasquez previše forsirati rušenja, a i izmjene će biti kontrolirane, očekujem da oboje budu pomalo ukočeni. Juniora, uostalom, nije ni lako srušiti, a s obzirom da je njihov prvi meč jako brzo završio, ovog će puta krenuti oboje znatno opreznije i zato očekujem da će odraditi svih pet rundi."
 
Maro Perak: "Mislim da će Dos Santos još jednom nokautirati Velasqueza. Cain će ga pokušati rušiti i u jednom od tih napad, 'sijevnut' će Dos Santosova kontra - lijevi kroše ili zadnji aperkat."
 
Ivica Trušček: "Teško je prognozirati ovaj meč je se zaista radi o okršaju broj 1 i broj 2 u svijetu. Vjerujem da će Cain ovog puta biti opasniji i da će nametnuti svoj ritam, koji Junior u kasnijim rundama neće moći pratiti te će se pojas vratiti Velasquez, osim ako ga Dos Santos prije toga ne nokautira."
 
Antun Račić: "Bit će to odlična borba, oboje su odlični fajteri. Dajem laganu prednost Dos Santosu, ali isto tako Velasquez može napraviti dobar posao ako uspije srušiti Juniora."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara