Ekskluzivno - Mutapčić: Nisam uzimao nikakve tablete, sve je laž!

Foto: Fightsite

JEDAN od najperspektivnijih MMA boraca u SAD-u u srednjoj kategoriji, Elvis Mutapčić, koji je rođen u Bosni i Hercegovini, a trenutno se natječe u World Series of Fightingu, trebao je u subotu navečer po lokalnom vremenu loviti svoju 14. pobjedu u karijeri.

No, nakon što je stigao u dvoranu saznao je da mu je Atletska komisija New Jersey otkazala nastup, a sve zbog navodnih optužbi da je uzimao pojedine tablete o čemu ih nije obavijestio te dao na uvid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mutapčić je ekskluzivno u razgovoru za Fight Site ispričao što se zapravo događalo.

"Cijela situacija je prilično komplicirana. Djevojka koja radi za Atletsku komisiju New Jersey me je optužila, ustvari rekla da sam uzeo nekakve tablete prije meča. To je u potpunosti laž. Moj menadžer ima problema sa srcem i on je uzeo određene tablete u dvorani nakon što sam ja izašao nakratko iz svlačionice", započeo je Elvis.

"Na kraju sam bio ja optužen da sam uzeo te tablete, a prije samog meča odradio sam i doping test, tražio sam čak da me i poslije eventa još jednom testiraju, ali rekli su da više nemaju testova! Zbog toga sam odmah otišao u bolnicu i tamo napravio doping test kako bih dokazao da sam apsolutno čist, a rezultate sam objavio i na Facebooku", rekao je Mutapčić u razgovoru za Fight Site.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara