Evo kako će Hajduk proslaviti 104. rođendan

Evo kako će Hajduk proslaviti 104. rođendan

Foto: NK Hajduk

HAJDUK u petak 13. veljače obilježava 104. rođendan. Iako sretna obljetnica dolazi u nesretnom trenutku, nakon naprasnog odlaska trenera i slabijih rezultata od prošlog rođendana, klub će s navijačima i ove godine slaviti.

Hajduk je objavio raspored aktivnosti u okviru proslave 104. rođendana, a program će trajati sve do nedjeljnog ligaškog okršaja sa Slaven Belupom na Poljudu, prvoj domaćoj utakmici u 2015. godini.

Momčad za tu utakmicu priprema privremeni trener Hari Vukas dok uprava kluba još pregovara s Edoardom Rejom, mogućim novim trenerom.

ČETVRTAK, 12. VELJAČE

20.30 sati: Humanitarni koncert „Svi za Pava“ u maloj košarkaškoj dvorani na Gripama kojem će nazočiti prvotimci Hajduka (koncert nije dio službenog programa HNK Hajduk)

PETAK, 13. VELJAČE

9.00 sati: Misa za Hajduk u crkvi sv. Ante na Poljudu

10.00 sati: Polaganje vijenaca na spomen ploču na sjevernoj tribini Poljuda za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu

11.00 sati: Polaganje vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac

NEDJELJA, 15. VELJAČE

17.00 sati: Hajduk – Slaven Belupo, utakmica 21. kola na Poljudu

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara