Ferdo Milin više nije trener Zadra

Foto: Hina

FERDO MILIN podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera Zadra nakon domaćeg remija protiv Istre (1:1) u 6. kolu HNL-a.

U prvih šest utakmica Milinovi izabranici su osvojili samo pet bodova, te su na pretposljednjem mjestu ljestvice. Svoju odluku da napušta klupu Zadra Milin je objavio priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milinovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Zbog, po mom mišljenju nešto lošijih rezultata ove sezone, a i mog osjećaja da se momčad pod mojim ravnanjem u ovome trenutku ne može podignuti na viši nivo forme, preuzimam svu odgovornost na sebe i podnosim neopozivu ostavku na mjesto trenera prve momčadi Zadra. Nakon skoro dvije sezone koje sam proveo na klupi Zadra došlo je do određenog zasićenja, moglo bi se reći gubitka energije kod mene i smatram da kao trener imam odgovornost u ovakvoj situaciji prepustiti prvu momčad nekome drugome tko će donijeti novu elan i pokušati podignuti momčad. Želim posebno naglasiti da je u ovom periodu u kojem sam bio prvi trener Zadra za mene bila velika čast voditi momčad iz Grada u kojem sam ponikao i proveo veći dio svoje karijere kao igrač, koji mi je na kraju krajeva dao šansu da krenem u trenerske vode. Želim se zahvaliti na tome prije svega Upravi kluba na čelu s Renom Sinovčićem i predsjednikom Josipom Bepom Bajlom. Zahvaljujem se publici koja me je podržavala, a i onima koji me nisu podržavali zahvaljujem jer su mi bili dodatni motiv u mome htijenju da budem još bolji i napredujem iz dana u dan. Nadam se i vjerujem da će  Zadar nastaviti putem koji je krenuo, da će i ove sezone ostati u Prvoj HNL i da će napraviti toliko željeni iskorak prema gornjem dijelu ljestvice. U meni će sigurno imati najvećeg navijača. Jer, MI SMO ZADRANI, ZADAR JE NAŠ!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara