Hajduk bez trenera: Tudor dao ostavku tri dana prije nastavka prvenstva!

Hajduk bez trenera: Tudor dao ostavku tri dana prije nastavka prvenstva!

Screenshot: Youtube

POSLJEDNJA VEČERA. Tako se može nazvati današnji obrok igrača Hajduka u klupskom restoranu, na koju je ušao trener Igor Tudor i samo ih obavijestio kako je dao ostavku, odnosno da je poslijepodnevni trening koji je s njima odradio, bio zadnji pod njegovim vodstvom.

Maloča i stariji igrači ga nagovarali da ostane, ali nije htio. Ipak, igrači se ne predaju

Saznajemo da su stariji igrači, predvođeni kapetanom Maločom, nagovarali Tudora da ipak ostane, ali on je bio neumoljiv.

To je bilo sve, bez objašnjenja i odgovora zašto odlazi i klub ostavlja bez trenera samo tri dana prije nastavka sezone u HNL-u, gdje Hajduk u subotu čeka jedno od najtežih gostovanja, kod Rijeke.

Igrači ne odustaju od zahtjeva da Tudor ostane trener i s tim će izaći i pred upravu, koja se sutra sprema obratiti javnosti povodom trenerovog odstupa, tako da će biti zanimljv dan na Poljudu.

Prodajom Bradarića i Tudorovim otpisom Anđelkovića, Hajduk je ostao bez defenzivnog veznjaka

Nije nikakva tajna da Hajduk nastavak prvenstva čeka oslabljen prodajom Milića i Bradarića i nakon što je Tudor otpisao Anđelkovića. Tanak kadar posebno se ogleda u vezi, jer nakon što u klubu više nisu spomenuta dvojica, Hajduk više nema defenzivnog veznjaka.

Solinski stoper iz Krke - kap koja je prelila čašu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana je također slabo ekipirana. Tudor je želio pojačati taj dio momčadi, ali mu uprava nije ispunila želju. Nikola Žižić (27) Solinjanin koji igra za slovensku Krku i koji je bio na meti Splita, bio je Tudorova želja, ali mu Nadzorni odbor nije dao.

Kako su odgovorili Tudoru, mogao je onda zadržati Mateja Jonjića, koji je najprije posuđen Osijeku, pa zatim optisan, a i u Žižiću nisu vidjeli dovoljno kvalitetnog igrača da bi kočio napredak mladih braniča Davida Domeja, Lorenca Šimića i Zvonimira Milića. Kad je čuo da ne žele dati niti mali iznos koji je bio potreban za Žižića, Tudor se pokupio.

Brbić: Nemam komentara, sutra ćemo

"Nemam nikakvih komentara večeras. Sutra ćemo." bilo je sve što smo uspjeli dobiti umjesto komentara ili izjave na trenerovu ostavku od Marina Brbića, predsjednika Hajdukove uprave.

Za reakciju Hajduka čeka se dakle sutrašnji sastanak Nadzornog odbora uzdrmanog i obesparenog kluba, kojem ostavka trenera nije mogla doći u gorem trenutku.

Politika Hajduka je samo prodaja, a Tudor se osilio i tražio pojačanja

Jer financijska situacija u Hajduku je loša, prodaja Sušića, koja bi je bitno olakšala, nije uspjela, a Tudoru je opet nedostajalo igrača kako bi pojačao momčad.

Od večeras, Hajduku nedostaje trener.

S obzirom na potrošnju trenera na Poljudu, dugo je i izdržao

Tudor je klupu kluba čiji je bivši igrač, preuzeo u travnju 2013., dakle izdržao je godinu i deset mjeseci, a najveći uspjeh mu je osvajanje Kupa mjesec dana nakon stupanja na dužnost, kada je u dvije utakmice bio bolji od Lokomotive.

Hajduk ostavlja na trećem mjestu HNL-a nakon 19 kola aktualne sezone, u kojoj su Bili do sada sakupili 32 boda, deset manje od Rijeke i 17 manje od vodećeg Dinama.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara