Hajduk i Brbić ironijom po HNS-u: Dajte nam suca Šimčića i za derbi

 Foto: hajduk.hr

KAKO prenosi portal Dalmacijanews, tijekom boravka Hajdukove ekspedicije u Vukovaru, predsjednik Hajduka Marin Brbić osvrnuo se na suđenje suca Šimčića u jučerašnjoj utakmici u Gradskom vrtu Osijek – Hajduk.
Brbić je, obilato se koristeći ironijom, dao kompletnu analizu suđenja Hajduka i suđenja Dinamu u HNL-u, naravno iz perspektive Splita.
 
"Zahvaljujemo sucu Šimčiću na objektivnom i fer suđenju. Činilo mi se jedino da je Milić kod gola napravio prekršaj i da ga je mogao poništiti. Sve ostalo sudio je dobro, lakat - to nije ruka, a kod slučaja Bashe je sudac imao odličnu procjenu. Dakle, sve je bilo u redu osim što je pogriješio što nije poništio gol Hajduku“  rekao  je Brbić, a odmah potom i nastavio u sličnom tonu:
 
"Sudac Šimčić je u kontinuitetu pokazao jaku dobru formu. U Rijeci nije podlegao pritisku domaćina pa isključio Ademija, također se i kretao dobro, a nije podlegao ni  pritisku gostiju iz RNK Split u Maksimiru, kad su tražili nepostojeći penal. Dakle, ovo je već treća utakmica gdje je pokazao vrhunsku formu, te se nakon Frana Jovića  opet pokazalo da imamo vrhunske suce.“
 
Naravno, ni predstojeći derbi nije mogao biti "neobrađen“: "Pošto je Fran Jović sudac iz Zagreba, želja nam je da nam za derbi delegiraju Zlatka Šimčića. Eto, mogao je uništiti cijelo prvenstvo da je drugačije sudio u Rijeci, Zagrebu ili Osijeku, a kad gledamo i ono što se događalo protiv Istre, možda bismo u nekoj drugoj varijanti dočekali derbi sa zaostatkom od tri boda iza Dinama, što bi ipak bio problem u našoj ligi“, finiširao je Brbić ne krijući ironiju.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara