Index doznaje: Kukoč kažnjen s 10 tisuća kuna jer je HNS "prozvao mafijom"

Index doznaje: Kukoč kažnjen s 10 tisuća kuna jer je HNS "prozvao mafijom"

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

TONĆI KUKOČ gol na turniru "Četiri kafića" na splitskim Gripama, proslavio je skidanjem dresa, ispod kojeg je pokazao majicu s prekriženim grbom HNS-a, ali ne s kraticom saveza, nego natpisom "Mafia" uz poruku: Gotovo je, gotovo.

HNS je ubrzo odgovorio: "Kukoč je na turniru nosio neprimjerenu majicu na kojoj je HNS prozvao mafijom. Zbog takvog vrijeđanja Hrvatskog nogometnog saveza, protiv Tonćija Kukoča pokrenut je disciplinski postupak", a Index doznaje i kaznu za Kukočev performans: Disciplinska komisija HNS-a kaznila ga je s 10 tisuća kuna.

Istim iznosom kažnjena je i Rijeka, zato što je u srpnju prošle godine prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja igrala bez pristanka HNS-a, što je uvjet kada hrvatski klub igra utakmicu s inozemnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset tisuća kuna u blagajnu HNS-a mora uplatiti i Slobodan Tolj, predsjednik Osijeka, zato što je 10. studenog izjavio kako su suci u HNL-u "najobičnije pičke."

RNK Split oduzimati će se po bod za svaku utakmicu koju odigraju, dok ne plate dug Antoniju Mršiću. Klub braće Žužul ima dva tjedna, koliko je ostalo do nastavka HNL-a, za podmirenje dugova ako ne želi osjetiti smanjenje bodovne zalihe.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara