Jeličić: Fernandes je skup, bez karaktera i podsjeća na Sammira

Jeličić: Fernandes je skup, bez karaktera i podsjeća na Sammira

Foto: Hina

JOŠKA JELIČIĆA možete voljeti ili ne, ali nitko mu ne može osporiti to da kao bivši nogometaš bez dlake na jeziku ''ima muda'' pričati o našoj nogometnoj močvari. U svojim kritikama ne štedi baš nikoga, od Dinama do Hajduka.
 
Jeličić je stručni komentator RTL-a, a za naše prilike ističe se britkim, oštrim i duhovitim komentarima. U nedjelju navečer komentirao je posljednje, 32. kolo, a zanimljivih detalja kao i uvijek nije nedostajalo.
 
Nahvalio je igru Dinama u Splitu, no naglasio je kako će Modri imati velikih problema u Europi zahvaljujući manjku karaktera nekih igrača, posebno istaknuvši Juniora Fernandesa.
 
''Junior nije karakteran igrač. Nije igrač za momčad. Podsjeća na jednog koji je igrao već u Dinamu, no Sammir je ako ništa neke partije barem odigrao na vrhunskoj razini, uveo je Dinamo u Ligu prvaka. A po čemu se istaknuo ovaj? Po ničemu osim što je koštao kao nitko do sada'', oštar je bio Jela, pa se osvrnuo na šanse Modrih u Europi:
 
''Machado, Sigali, Pinto, posebno Eduardo, imali su nekih problema pri dolasku, no sad su proigrali i Dinamo je pogodi s njima. Što se tiče obrane tu leže problemi. Šifo će pomoći, no to neće biti dovoljno za Europu. Dinamo u HNL-u nema dostojnog rivala, oni se nisu navikli braniti i nisu odgojeni za takvu igru. To će ih koštati u nekim utakmicama.''
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Hajduk je izgubio u Zadru.
 
''Smiješno i žalosno je kad se nakon dvije pobjede priča o nekom nizu, o nekoj seriji. Jedina dobra stvar je što je Vukas trener. Već je radio s Tudorom, igrači ga znaju, zna on njih. Super je što je vratio Maloču jer je to bila želja igrača. Hari mora ostati do kraja sezone, a onda Hajduk mora u veliko pospremanje.''
 
Jeličić je možda i najdirektniji bio kad se osvrnuo na opasku trenera Slaven Belupa Ante Čačića, koji je rekao da četiri člana uprave Istre konstantno vrijeđaju i suparnike i suce, a sve to iz lože:
 
"Sad sam, na toj presici, vidio da ta ''kočijaška udruga'' ima i svoje glasnogovornike, nisam to znao."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara