KK Zadar prodaje ime za 9 milijuna kuna!

KK Zadar prodaje ime za 9 milijuna kuna!

Foto: Screenshot

U TEŠKIM vremenima za hrvatski sport KK Zadar je među hrvatskim sportskim klubovima koji su  prošli povijesni proces preoblikovanja u sportsko dioničko društvo. Dugovi se kreću oko 20 milijuna kuna, a uprava kluba pokušava namaknuti sredstva na sve moguće načine.

Prema službenom cijeniku kluba, kojeg se dokopao portal ZDNews, KK Zadar je za 9  milijuna kuna spreman u potpunosti se odreći imena kluba. 

Katastrofalno financijsko stanje u KK Zadar direktor kluba Marino Čačić pokušava riješiti angažmanom novih sponzora, a spomenuti cjenik pokazuje kako je klub spreman odreći se imena "Zadar" ukoliko se nađe netko tko je spreman za to platiti 9 milijuna kuna, stoji u nastavku teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub bi tada u potpunosti promijenio ime (npr. KK Sponzor), a za 6 milijuna kuna sponzor bi svoje ime dopisao u nastavku, npr. "KK Zadar - ime sponzora".

Zadarski klub ima velikih financijskih problema, duguje oko 20 milijuna kuna, a u roku od 120 dana uprava mora postići dogovor s najmanje dvije trećine vjerovnika kako bi izbjegli stečaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara