Kad ti Mamić pokloni igrača moraš se pitati zašto

Kad ti Mamić pokloni igrača moraš se pitati zašto

Foto: Tea Čimaš / Cropix

ZDRAVKO MAMIĆ čestitao je Miškoviću predstojeće blagdane bianco ispisnicom za Mehmeda Alispahića.  25-godišnji povremeni reprezentativac BiH raskinuo je ugovor s Dinamom i potpisao ugovor s Rijekom deset dana prije početka zimskog prijelaznog roka. Alispahić je svakako sjajan posao za Rijeku,. Prema svemu što je pokazivao u dresu Šibenika do 2011. kada je prešao u Dinamo, Alispahić bi trebao predstavljati pojačanje za momčad Elvisa Scorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivija od samog Alispahića je pozadina transfera budući da igrač Dinama u Rijeku dolazi besplatno! Svi koji poznaju Zdravka Mamića znaju da je širokogrudan, ali ne i glup. Za nekoga tko uspješno živi od kupoprodaje igrača više od dvadeset godina, darovanje igrača znači preispitivanje poslovne savjesti. A Mamićeva je savjest čista, što je pokazao dolaskom na gala-večeru HNK-a Rijeka. Očigledno su tajne veze između Dinama i Rijeke postale javno dobro riječkog nogometa!

Zdravko Mamić i Damir Mišković odavno komuniciraju prisnije nego što nalažu poslovni uzusi i sigurno ne razgovaraju samo o Mehmedu Alispahiću ili Anasu Shabriniju. Povrh toga Mamići su rado viđeni gosti u društvu Predraga Slobode; Zoran Mamić bio je ljetos na svadbi Slobodina sina u Opatiji. Platonska veza Rijeke s nogometnom središnjicom bila je mnogo jača nego što su mnogi mogli pretpostaviti i prije nego što su je Mamić i Mišković javno ozakonili Alispahićevim transferom. U svakoj poslovnoj vezi morao postojati obostrana korist! Damir Mišković ima itekakve koristi od Alispahićeva dolaska, Rijeka je besplatno dobila vrhunskog igrača. Vrijeme će pokazati kakve koristi ima Zdravko Mamić, piše Sportcom.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara