Kek najavio okršaj s Mađarima: Ferencvaroš je moćna ekipa!

Kek najavio okršaj s Mađarima: Ferencvaroš je moćna ekipa!

Foto: Screenshot; Youtube

RIJEKA se nakon osvojenog Superkupa okreće prvim europskim izazovima u novoj sezoni. Na Kantridu stiže neugodni mađarski Ferencvaroš, a Matjaž Kek upozorava:

"Moćni su! Rekao sam da nas kuglice u ždrijebu nisu pomazile. Ferencvaroš je moćna ekipa, blistave prošlosti i ulažu jako puno kako bi se približili pravom europskom nogometu", rekao je trener Rijeke.

> Werder ostavio Pavlovića još godinu dana na posudbi u Ferencvarošu: "Imamo šanse protiv Rijeke"

"Ispunjena Kantrida za nas je veliko priznanje"

Kekova momčad pokazala je protiv Dinama da je Kantrida neosvojiva tvrđava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mi moramo gledati na sebe i moramo biti pravi. Ovo sve nema smisla ako mi nismo u stanju biti rastrčani, disciplinirani i organizirani svih 90 minuta. Igramo kod kuće, moramo se postaviti kao Rijeka. Uz sve to onda dolazi i snaga koju dobivamo od navijača. Čujem da će i sutra biti ispunjena Kantrida, a to je samo veliko priznanje", rekao je Kek, koji još uvijek ne zna može li računati na Krstanovića i Leškovića.

"Krstanović jučer nije trenirao više od pola sata jer je dobio jedan neugodan udarac. Lešković je također vrlo upitan. Osim njih dvojice imam još tri četiri upitnika iako o samom sastavu će odlučiti i kompozicija s kojom ćemo krenuti u utakmicu".

Tomečak: U Europi moraš biti na vrhunskom nivou

Ivan Tomečak ponovio je kako je Ferencvaroš vrlo ozbiljna ekipa.

"Bit će teško. Kao što je trener rekao, igra se na prolaz u dvije utakmice. Mi jesmo na Kantridi apsolutni favoriti, ali ne smijemo zanemariti da je u Europi uvijek teško igrati. Ako nisu na vrhunskom nivou, lako možeš biti kažnjen".

Utakmica između Rijeke i Ferencvaroša na rasporedu je 17. srpnja u 20:30 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara