Klasnić: Imam svoje rituale, poput ovisnika o drogi

Klasnić: Imam svoje rituale, poput ovisnika o drogi

Foto: AFP

IVAN KLASNIĆ dao je intervju za Berliner Zeitung, u kojem je govorio o svom zdravstvenom stanju te prilagodbi u Mainzu.

"Imam svakodnevne rituale poput ovisnika o drogi. Svako jutro u devet i navečer u devet uzimam svoje pilule. Ujutro više nego navečer. To je za mene postala rutina. Smijem se sam sebi svako jutro i kažem si: "Dobro jutro, ovo je sada tvoj doručak. Zaboravio sam na bolna vremena. Zahvalan sam svojim roditeljima na onome što su učinili za mene", rekao je u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je puno ljudi koji su govorili da ću se morati ostaviti profesionalnog nogometa. Ja sam uvijek imao vjere. Kako bilo, nikad nisam bio trkačko čudo. Sa mnom se ne može pobijediti na maratonu, ali imam nos za golove. Otkako sam u Mainzu nisam imao sreće. Prvo sam se otrovao hranom, onda sam istegnuo mišić, pa ozlijedio palac. Sada više nemam problema s palcem, iako ga i dalje osjećam kada je hladno. A tako nisam uspio niti trenirati nekoliko tjedana pa mi nedostaje kondicije", dodao je.

Bivšeg Werderovog liječnika dr. Götza Dimanskog tužio je zbog propusta, traživši odštetu od 1.5 milijuna eura...

"Kod mene se ne vrti sve oko novca. Znam jako dobro da novcem ne možeš kupiti sve. Ja sam zaradio puno novca i time sam zadovoljan. Ali ako je netko pogriješio, onda za svoje pogreške treba odgovarati i iza njih stajati. U suprotnom sudovi moraju odlučiti. Puno noći nisam spavao zbog toga i patio sam. Proces će se nastaviti uskoro, a ja imam vremena", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara