Koeman protiv Lovrenovog transfera u Liverpool: Razumijem Dejana, ali ne želim sakatiti momčad

Koeman protiv Lovrenovog transfera u Liverpool: Razumijem Dejana, ali ne želim sakatiti momčad

Foto: Guliver Image/Getty Images

PREMDA je izgledalo da je realizacija transfera Dejana Lovrena iz Southamptona u Liverpool samo pitanje trenutka, najnoviji medijski istup trenera Svetaca Ronalda Koemana baca sasvim novo svijetlo na budućnost hrvatskog reprezentativca.
 
Naime, Koeman je oštro kritizirao Lovrenevo javno nezadovoljstvo odugovlačenjem Southamptona da ga proda na Anfield, naglasivši da je on i dalje njegov igrač i poručivši mu da ga očekuje na prvoj prozivci. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Southampton je prodao Adama Lallanu i Rickieja Lamberta u Liverpool, a Lukea Shawa u United i Koeman ne želi više sakatiti momčad koja je bila ugodno iznenađenje prošle sezone. A za Lovrena, koji je više puta javno, u medijima rekao kako se više ne smatra igračem Southamptona te da mu je glava već na Anfieldu, Koeman je rekao:
 
''To je isto kao i u Nizozemskoj. Mladi igrači jednostavno ne žele biti strpljivi i odmah bi krenuli za prvom većom ponudom. Ja razumijem Dejana. Liverpool je sjajan klub, imali su fantastičnu sezonu i igraju odličan nogomet. Sad, kad su prodali Suareza imaju i novca, ali ja kao trener, moram misliti na dobrobit svoga kluba i pokušati zadržati sve najbolje igrače. Naravno, uprava kluba je ta koja će donijeti konačnu odluku, ali ja sam osobno protiv Dejanove prodaje''.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara