Kralj Toni: Kroos briljantnom partijom protiv Seville pokazao da Real ima novog "poslovođu"

Foto: Guliver Image/Getty Images 

PRVA utakmica za Real, ali kakva prva utakmica: Više od 100 dodira s loptom, 95 posto uspješnosti dodavanja, pretrčanih 11.7 kilometara i prije svega savršena kontrola lopte i igre. Nijemac je vukao sve konce igre, izvodio prekide, predvodio igru i momčad i odigrao praktično bez greške, za prvi trofej u novom klubu - Europski Superkup protiv Seville.
 
Brojke govore dovoljno, ali Realovi navijači i novinari slažu se kako ne pamte da je neki igrač u prvoj utakmici za njihov klub, nakon "par" treninga, ovako impresivno odradio premijeru.
 
"Ako ovako nastavi, vrlo brzo ćemo zaboraviti Xabija Alonsa", komentar je jednog od navijača, nakon što je Kroos odigrao veliku partiju kao čistač veznog reda ispred obrane. Modrić mu je bio s desne, a James Rodriguez s lijeve strane, ali opći dojam je kako je Kroos u Cardiffu zasjenio sve, pa i dvostrukog strijelca Ronalda i domaćeg dečka Balea.

 
"Lakoća kojom kreira igru je zapanjujuća i kad ga se gleda to se čini upravo tako - lako. Dojam je da bi jednako tako procvjetala Sevilla, samo da je Kroos na poluvremenu zamijenio dres", oduševljena je Marca.
 
Španjolski mediji slave Kroosa i zbog toga što je druga vrsta zvijezde od onih na koje su navikli, "bez egoizma, tetovaža i zlata. Kroos igra kao da im poručuje: Vama slava, meni lopta."
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara