Kramarić: Godi mi kad me uspoređuju sa Šukerom

Foto: Hina

"ZNAM da se od mene mnogo očekuje, i ja se nadam da ću ta očekivanja ispuniti", rekao je Andrej Kramarić nakon prvog treninga hrvatske reprezentacije uoči prvoga dvoboja kvalifikacija za EURO 2016 protiv Malte u utorak.

Rijekin napadač Andrej Kramarić debitirao je u Puli u dresu hrvatske reprezentacije protiv Cipra, te zaradio mnoge pohvale.

"Osjećam se odlično, zadovoljstvo je igrati s ovakvim igračima. Jasno mi je da ne smijem tu stati, moram pokušati igrati iz utakmice u utakmicu što bolje. Znam da se od mene mnogo očekuje, i ja se nadam da ću ta očekivanja ispuniti. Od mene se očekuju kvalitetne igre, golovi, sve ono što radim u Rijeci. Moram se dokazivati na treninzima i u klubu", rekao je Kramarić.

Izbornik Niko Kovač izjavio je poslije slavlja na Aldo Drosini kako ga je Kramarićev "nos za gol" podsjetio na igre sadašnjeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davora Šukera.

"Nisam poslije utakmice razgovarao sa Šukerom, ali sjećam se da sam ga jednom susreo. Bio mi je idol, naravno da godi usporedba s najboljim hrvatskim napadačem svih vremena", zaključio je Kramarić.

Pratite nas na Facebooku:

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara