Kumikov: Ne plašimo se atmosfere na Poljudu, bit ću razočaran ako ne prođemo dalje

Foto: Hajduk.hr

TRENER Šahtara Viktor Kumikov održao je na Poljudu posljednju press konferenciju uoči sutrašnjeg uzvratnog dvoboja na Poljudu...

> Tudor: Vrijeme je za konkretna djela, bolji smo od Šahtera

"Kažete Tudor je optimist, a ja vam kažem da svaki trener mora biti optimist, međutim nitko ne može reći što će točno događati na travnjaku, rekao je Kumikov u uvodu.

"Plašimo li se atmosfere? Ne! Igrali smo već velike utakmice pred golemim publikama, poput one na Celtic Parku prošle sezone. Imamo jedno veliko iskustvo", dodao je.

"Koji bi Hajduk bio u kazahstanskom prvenstvu? Pa teško mi je reći, ali negdje između prvog i trećeg mjesta. No u globalu, smatram da je hrvatska liga jača od kazahstanske", istaknuo je.

"Bit ću razočaran, ako ne prođemo dalje"

Priznao je kako opet želi igrati u skupinama EL...

"Naravno da ću biti razočaran ukoliko ispadnemo iz Europe sutra. Želimo kao i prošle sezone ući u natjecanje po skupinama Europa lige", spremno će trener kazahstanske momčadi.

"Momčad se razlikuje od prošle godine, nemamo četiri glavna igrača. Ali nešto smo se i pojačali, s Pokrivačem i Topčagićem i opet stvorili pristojnu momčad. Međutim još nam treba vremena da se uigramo".

Dodajmo za kraj kako smo iz razgovora s kazahstanskim novinarima saznali kako će Šahter sutra nastupiti u formacijI: Mokin, Džidić, Maslo, Mali - Kirov, Vicius, Pokrivač, Finonchenko?, Simčević, Konesbajev i Topčagić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara