Kumikov: Ne plašimo se atmosfere na Poljudu, bit ću razočaran ako ne prođemo dalje

Kumikov: Ne plašimo se atmosfere na Poljudu, bit ću razočaran ako ne prođemo dalje

Foto: Hajduk.hr

TRENER Šahtara Viktor Kumikov održao je na Poljudu posljednju press konferenciju uoči sutrašnjeg uzvratnog dvoboja na Poljudu...

> Tudor: Vrijeme je za konkretna djela, bolji smo od Šahtera

"Kažete Tudor je optimist, a ja vam kažem da svaki trener mora biti optimist, međutim nitko ne može reći što će točno događati na travnjaku, rekao je Kumikov u uvodu.

"Plašimo li se atmosfere? Ne! Igrali smo već velike utakmice pred golemim publikama, poput one na Celtic Parku prošle sezone. Imamo jedno veliko iskustvo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji bi Hajduk bio u kazahstanskom prvenstvu? Pa teško mi je reći, ali negdje između prvog i trećeg mjesta. No u globalu, smatram da je hrvatska liga jača od kazahstanske", istaknuo je.

"Bit ću razočaran, ako ne prođemo dalje"

Priznao je kako opet želi igrati u skupinama EL...

"Naravno da ću biti razočaran ukoliko ispadnemo iz Europe sutra. Želimo kao i prošle sezone ući u natjecanje po skupinama Europa lige", spremno će trener kazahstanske momčadi.

"Momčad se razlikuje od prošle godine, nemamo četiri glavna igrača. Ali nešto smo se i pojačali, s Pokrivačem i Topčagićem i opet stvorili pristojnu momčad. Međutim još nam treba vremena da se uigramo".

Dodajmo za kraj kako smo iz razgovora s kazahstanskim novinarima saznali kako će Šahter sutra nastupiti u formacijI: Mokin, Džidić, Maslo, Mali - Kirov, Vicius, Pokrivač, Finonchenko?, Simčević, Konesbajev i Topčagić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara