Legende "oprale" Balea, panika i na Internetu: "Je li netko vidio tog čovjeka?"

Legende "oprale" Balea, panika i na Internetu: "Je li netko vidio tog čovjeka?"

Foto: Twitter

"JESTE li sinoć vidjeli Garetha Balea?", pitanje je koje je preplavilo društvene mreže nakon poraza Reala u Torinu od Juventusa 1:2.
 
 
 
Bale, koji je zaigrao u napadu s Cristianom Ronaldom, bio je najlošiji igrač aktualnog europskog prvaka. Na travnjaku je Velšanin proveo 86 minuta i imao je samo 32 dodira s loptom. Ostvario je 18 dodavanja, najmanje u Realu, manje čak i od vratara Ikera Casillasa. Ostao je i bez udarca prema golu, stvorene prilike, a o njegovom nezalaganju u Torinu govori i mali radijus kretanja, te činjenica da na cijeloj utakmici nije imao uklizavanje.
 
"Svaka čast na borbi i jednoj i drugoj momčadi. Teško je igrati s deset igrača jer se Gareth Bale nije pojavio na utakmici", komentirao je Roy Keane.
 
"Može se vidjeti nedostatak samopouzdanja. Svaki put kad bi dobio loptu, čak i u situacijama jedan na jedan, on bi se okrenuo i vratio loptu nazad. Kad igrate u Realu, morate biti hrabri. Bale to nije", dodao je Keane.
 
 
 
Na Velšanina se obrušio i Paul Scholes.
 
"Nije ništa pokušavao. Igračima Juventusa bilo je uživanje čuvati ga", rekao je Scholes.
 
Neville: Ovo nije Bale kojeg znamo
 
Lošu igru Balea, koji je u posljednjih 16 utakmica postigao samo tri gola, komentirao je i Phil Neville.
 
"Bale je bio katastrofalan. Izgleda kao da nema samopouzdanja. "Pravi" Bale bi gurnuo loptu i prošao čuvara, a ovaj Bale je samo vraćao loptu unatrag. To nije Bale kojeg znamo."
 
Nevidljivi Velšanin je postao hit i na društvenim mrežama.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara