Mamić: Sammir još može igrati za Hrvatsku!

Foto: Screenshot

ZDRAVKO MAMIĆ je u Njemačkoj za kuću MC Productions komentirao posljednje aktualnosti oko kluba kojeg je okupirao. Nakon Dinamove pripremne utakmice u Dusseldorfu, Mamić ni daleko od domovine nije uspio izbjeći pitanja o sudskom procesu s Eduardom da Silvom.

"Ne mogu to komentirati, radi se o nepravomoćnoj presudi. Već je u Varaždinu i Zagrebu sud donio potpuno suprotne pravomoćne presude, a treći sud je donio suprotnu odluku".

"To su obične laži i insinuacije. Nemam ja nikakve ugovore, to mediji lažu. Ne postoji niti jedan igrač na svijetu s kojime ja imam privatan odnos. Ja čak nisam ni u sudskom postupku s Eduardom, komentiram jer je to davno započelo. Vrijeme će pokazati što je istina".

Dotakao se i Sammira, koji na ljeto prelazi u Getafe.

"Želimo mu sve najbolje u karijeri. Mi smo sretni jer ćemo govoriti da je igrao u našem klubu. Njegova kvaliteta i talent nikada nisu bili sporni. Samo o njemu ovisi hoće li opet igrati za Hrvatsku. Ja mu to iskreno želim", dodao je Mamić.

Šimunić u Dinamu igra još godinu dana, a onda će u trenere

Pred istom se kamerom našao i Joe Šimunić, kojeg je FIFA suspendirala na 10 međunarodnih utakmica zbog povika "Za dom" na Maksimiru prilikom plasmana na SP. Joe je odbacio nagađanja o kraju karijere te dodao kako ostaje u Dinamu još godinu dana, a onda se baca u trenerske vode.

"Vjerojatno ću ostati još godinu dana u Dinamu, a onda napraviti trenersku licencu, zanima me taj posao. Sad je važno ostati zdrav i raditi što me veseli. A onda ćemo vidjeti što dalje", rekao je Šimunić.

Provjerite što je još rekao Zdravko i njegov brat Zoran Mamić!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara