Mamić o Cleytonu: Napravio je nešto što ja ne mogu prihvatiti

Foto: Facebook

ZORAN MAMIĆ najavio je sutrašnje gostovanje Dinama u Osijeku, no najzanimljivija tema bio je Cleyton, nasljednik Sammira.

Brazilac se pijan potukao u jednom zagrebačkom noćnom klubu, a Dinamo je odlučio raskinuti ugovor s igračem koji je na Maksimir stigao u siječnju.

"Napravio je nešto što ja kao trener ne mogu prihvatiti i raskid ugovora je bilo jedino rješenje. Promašaj? Doveli smo igrača koji je dobro igrao u prošlim klubovima, dobili smo dosta preporuka, a između ostalih najveću od trenera koji ga je trenirao. Ovakav rasplet ne znači da je Cleyton loš igrač ili loša osoba, ali njegova prilagodba u Zagrebu nije bila kakva je trebala biti", rekao je sportski direktor i trener Dinama, te dodao:

"Počeo se ponašati kako se nikada nije ponašao u karijeri i završilo je tako kako je. Izuzev utakmice s Istrom kada je zabio gol u svim ostalim utakmicama je bio jako ispod nivoa koji smo očekivali. Je li to zbog nezadovoljstva gradom, klubom, atmosferom ili nečim četvrtim – to morate njega pitati."

"Bez Ademija u Osijeku"

U Osijeku će Mamić biti bez Arijana Ademija.

"Ademi sigurno neće konkurirati jer još nije spreman, a što se tiče ostalih neće biti velikih promjena, no teško mi je sada reći točno. Imamo još jedan trening pa idemo na put tako da ćemo vidjeti."

Trener Osijeka Tomislav Rukavina odlično poznaje Dinamo u kojem je radio.

"Svi dobro poznaju Dinamo tako da tu nema velikih tajni. Ne mislim da mu je to velika prednost što je radio tu i "bolje poznaje" ekipu. Žao mi je da je Osijek u situaciji u kakvoj se nalazi, ali što je tu je; mi nemamo pravo na krivi korak."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara