Mamić više nema milosti prema zločestim Brazilcima: Dinamo i Cleyton raskinuli ugovor!

Foto: Hina

"NOVI Sammir", odnosno nestašni Brazilac Cleyton više nije igrač Dinama! Zoran Mamić udaljio ga je iz prve momčadi, a ubrzo je stigla vijest kako su Dinamo i Cleyton sporazumno raskinuli ugovor. 

Klub je prvo putem službene stranice naveo da je Cleyton suspendiran zbog "nediscipline i kršenja disciplinskog pravilnika", što u prijevodu znači da se pijan potukao u jednom zagrebačkom klubu te je tako nanio veliku štetu ugledu kluba.

Iz ovog slučaja vidi se da je Mamić dosta toga naučio iz povijesti. Cleyton nije Sammir, odnosno gazda kluba Zdravko Mamić nije toliko sklon ovom Brazilcu, tako da za njega, vrlo vjerojatno, neće biti milosti kao što je to bilo kod Filha, koji je u sedam zagrebačkih godina bezbroj puta zatvarao kafiće, odnosno kršio disciplinu i klupska pravila. Doduše, nikada se nije potukao.

Nekoliko sati nakon obavijesti o suspenziji, Dinamo je potvrdio kako Cleyton više nije njihov igrač. Brazilac je u Dinamu odigrao šest utakmica, a pritom je postigao jedan pogodak. Mamići su ga hvalili kako je riječ o vrhunskom profesionalcu, pravom pojačanju i idealnoj zamjeni za Sammira, a na kraju se pokazalo da je Dinamova skautska služba predvođena Zoranom Mamićem još jednom kupila "mačka u vreći".

Fernandesu 25 tisuća eura kazne!

Junior Fernandes također je dobio kaznu, samo što je njegova izražena u eurima. Mamiću mu je, naime, uzeo iz džepa 25 tisuća eura zbog nediscipline.Fernandesov grijeh je taj što je pravio društvo Cleytonu dok je ovaj još bio trijezan. Čileanac navodno nije konzumirao alkohol te je rano otišao kući, ali Mamić očito nije imao milosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara