Nakon drugog FFC Futuresa dobili smo devet finalista

Foto: Fightsite

ZAVRŠEN je i drugi FFC Futures nakon kojeg smo dobili novih devet Futures finalista. U revijalnim borbama slavile su obje hrvatske zvijezde. Ante Delija je giljotinom savladao Rubena Wolfa, dok je Mladen Brestovac nokautirao svog litvanskog protivnika.

 FFC Futures 2 ponovno je donio veliki broj sjajnih nastupa mladih i perspektivnih boraca, a sve je kulminiralo večernjim finalnim eventom, na kojem smo dobili devet novih pobjednika, koji su tako izborili svoje mjesto na zagrebačkom Superfinalu.
 
U dvije revijalne tzv. superborbe, nastupili su Mladen Brestovac u kickboks te Ante Delija u MMA dijelu. Obojica su ostvarili pobjede. Brestovac je već u prvoj rundi nokautirao svog protivnika Tomasa Pakutinkasa iz Poljske, dok je Delije za pobjedu bile potrebno malo više vremene, no kada je u drugoj rundi Rubena Wolfa uhvatio u giljotinu, njemačkom borcu više nije bilo spasa.
 
Od Futures boraca vrijedi spomenuti Tadiju Majića, koji je, nakon što je u dnevnom programu ostvario dvije pobjede prekidom, jednako nastavio i na finalu te je već u prvoj rundi Ivicu Vranku izvukao "heel hook". Nakon što je ostvario nokaut dana, Martin Batur je također nastavio impresivno te već u prvoj rundi prisilio svog protivnika na predaju, a iznenađenje dana napravio je Pleurat Smajli koji je nokautirao favoriziranog Sadikovića.
 
U Kickboksu, najimpresivnije je do pobjede došao Jasmin Bajrović, koji je već u uvodnim borbama prikazao vrhunski talent i nokaut snagu, a nokautom je slavio i Matijas Barić, dok je pobjedu upisao i Dino Belošević, mladi teškaš koji već ima iskustva na FFC eventima.
 
FFC Futures 2 – rezultati finala:
 
Kickbox:
-70kg - Finko Barišić def. Dino Taći - odluka sudaca
Tekst se nastavlja ispod oglasa
-77kg - Jasmin Bajrović def. Anđelko Rebić - nokaut, 2. runda
-85kg - Matijas Barić def. Nenan Šančić - nokaut, 2. runda
-91kg - Andrija Lekić def. Mitar Dugalić - odluka sudaca
+91kg - Dino Belošević def. Simon Krizmanić - odluka sudaca
Mladen Brestovac def. Tomas Pakutinkas - nokaut, 1. runda
 
MMA:
-70kg - Jasmin Ilijaš def. Velimir Rašić - SUB (armbar), 1. runda
-77kg - Tadija Majić def. Ivica Vranko - SUB (heel hook), 1. runda
-84kg - Pleurat Smajli def. Asmir Sadiković - nokaut, 1. runda
-93kg - Martin Batur def. Ivan Karačić - SUB (giljotina), 1. runda
Ante Delija def. Ruben Wolf - SUB (giljotina), 2. runda
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara