Oleinik nakon pobjede protiv Cro Copa: Volio bih doći u UFC!

Oleinik nakon pobjede protiv Cro Copa: Volio bih doći u UFC!

Foto: Fightsite

ISKUSNI ruski borac prije desetak je dana stigao do najveće pobjede u svojoj MMA karijeri. Iako Alexey Oleinik iza sebe ima 60-ak odrađenih mečeva, od čega je u njih 48 slavio, sve do ovog mjeseca nikad nije uspio slaviti protiv tako poznatog protivnika.

Čini se da su mu zbog toga porasle i ambicije. U razgovoru za ruske medije Oleinik je otkrio kakvi su mu daljnji planovi, a priznao je kako se nada da će prije kraja karijere dobiti i priliku ući u UFC-ov kavez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj plan je boriti se još do najviše tri godine. Želja mi je boriti se po državama koje su nekad bile članice SSSR-a ili dobiti poziv UFC-a. Moja zarada nije velika, po svakoj od posljednjih pet borbi dobio sam oko 20 tisuća dolara", rekao je Alexey, ali nije pojasnio da li u tu računicu spada i nastup na Legendu 2.

Najpoznatiji ruski borac Fedor Emelianenko tijekom borilačke karijere veliku je pažnju davao svojoj vjeri, a slično je i kod Oleinika. "Prije meča protiv Cro Copa imao sam osjećaj da će mi Bog pomoć, jer sve ostalo je bilo protiv mene pošto se nisam ni oporavio od zadnjeg nastupa, a bio sam i teže bolestan", dodao je Oleinik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara