Overeem uvjeren: Za Cro Copa sam velika glavobolja, nema ništa od naše borbe

Overeem uvjeren: Za Cro Copa sam velika glavobolja, nema ništa od naše borbe

Screenshot (Youtube)

ALISTAIR OVEREEM misli kako nije jedan od onih boraca s kojima se Mirko Filipović želi sastati, a kao razlog za to vidi njihovu prvu borbu.
 
Iako je između Mirka Filipovića i Alistaira Overeema ostao nedovršeni posao, Nizozemac ne vjeruje da je on jedan od protivnika s kojima se najbolji hrvatski borac želi naći u UFC-ovom kavezu. On misli da je na Mirka, u njihovoj prvoj borbi, održanoj 23. rujna na Dreamu, ostavio dojam koji ga neće dovesti do te želje.
 
"Mislim kako me Mirko Filipović neće prozvati jer ima izuzetno lošu memoriju na naš prethodni meč. U toj borbi, da budemo iskreni, sam ga razbio, no isto tako sam ga uništio i mentalno. Iako on ostavlja dojam kao da to na njega nije djelovalo i trenutno izgleda jako dobro, siguran sam da je to u njemu te mu to neće dozvoliti da se dogodi isto što i prošli put", rekao je Alistair za Submission Radio.
 
Overeem je zaista bio bolji borac u tom meču, sve dok Mirka Filipovića nije pogodio koljenom u međunožje te hrvatski borac nije bio u stanju nastaviti. Iz tog razloga je njihova borba završila bez odluke o pobjedniku, a za revanš nisu dobili priliku.
 

 
Filipović je nakon toga krenuo u svoj drugi UFC pokušaj, a Overeem je krenuo u seriju koja je od njega stvorila jednog od najpopularnijih teškaša svijeta.
 
"Ja sam za njega velika glavobolja i on to zna. Do naše borbe neće doći, to sam siguran", završio je Reem.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara