Počelo je! Hrvatska u Sigetu otvorila pripreme za Brazil

Foto: Index

Video: Dario Dalmacija/Index

HRVATSKA nogometna reprezentacija istrčala je na prvi trening nakon okupljanja u Zagrebu 22 dana prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu. U zagrebačkom Sigetu na stadionu Hrvatskog dragovoljca stručni stožer Nike Kovača izveo je dosad pristigle zvijezde na zagrijavanje.

Jutros su izbornik i njegov pomoćnik te Ivica Olić posjetili Slavoniju gdje su pokušali uveseliti unesrećene poplavama. Poslijepodne su igrači prošli detaljne liječničke preglede, a na prvi trening izašla su tek šestorica igrača.

> Hrvatska na aparatima: "Bit će gusto, svi želimo u prvih 11!"

> Pogledajte kako je Olić doživio slavonsku katastrofu

> Hrvatski sektor rasprodan za Brazil i Meksiko: Pet tisuća kockastih navijača u Sao Paulu!

> Kovač i Ola otkazali press i stigli u Slavoniju! "Ako ćemo se mi na terenu

Jelavić trenirao sa strane, Kovač pokazao da još uvijek može igrati

Na prvom treningu bili su Oliver Zelenika, Ivica Olić, Ivan Perišić, Dejan Lovren i Mario Pašalić, dok je Nikica Jelavić odvojeno trenirao.

Izbornik je s igračima u prvom dijelu treninga nizao krugove, a zatim su malo osjetili loptu. Niko je išao prema svojim igračima bez kočnice, što nas je podsjetilo na ono vrijeme kada igrao za Hrvatsku.

Za kraj spomenimo da su navijači, njih oko 200, stigli na stadion Hrvatskog dragovoljca. Oni najmlađi došli su po autograme Luke Modrića i Marija Mandžukića, kojih nije bilo na treningu, ali zato su skandirali Ivici Oliću i Niki Kovaču.

Strinić i dalje enigma

Još uvijek se ne zna točno stanje Ivana Strinića koji je također odradio liječničke preglede, ali je u Zagreb stigao s ozljedom mišića i pitanje je hoće li se oporaviti u roku kojeg će Kovač tolerirati prije nego potraži drugo rješenje.

Tijekom večeri očekuje se dolazak Šime Vrsaljka, Igora Bubnjića, Marcela Brozovića, Matea Kovačića, Igora Močinića, Ante Rebića, Duje Čopa i Sammira. Dolazak ostalih igrača zbog obveza se očekuje tijekom ovog tjedna. U četvrtak će ekipa odraditi još jedan trening u Maksimiru, a u petak kreće za Austriju.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara