Pokrajac iz Brazila: Nisam više mogao, krv mi je išla u grlo!

Pokrajac iz Brazila: Nisam više mogao, krv mi je išla u grlo!

Foto: Fightsite

HRVATSKI rekorder po broju nastupa u UFC-u, najboljoj MMA organizaciji svijeta, Igor Pokrajac, javio se iz Brazila i dao je ekskluzivnu izjavu za Fight Site.

Pokrajac je u ranim nedjeljnim jutarnjim satima poražen tehničkim nokautom nakon svega jedne minute i 18 sekundi kad je morao predati borbu zbog iznimno teške situacije u kojoj se našao.

"Ja sam se super osjećao pred ovu borbu, doveo sam Cavalcantea u situaciju baš u koju sam htio i nakon lijevog krošea dobio sam desno koljeno koje jedino sjelo od svih onih upućenih udaraca. Pogodio me u orbitalni dio ispod lijevog oka i lijevu nosnu stranu. Mogu izdržati i pretrpjeti teške udarce, probao sam i tom prilikom ostati na nogama, ali sa svakim daljnjim udahom bol je bila sve jača i količina krvi koja mi se slijevala u grlo onemogućavala mi je normalno disanje", rekao je Igor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao izbora, morao sam predati meč kako bih se sačuvao od još veće i teže ozljede. Tek ću u Zagrebu obaviti snimanje dijela glave u koji sam primio udarac", dodao je Pokrajac.

Posljednjih tjedana prilično je popularna tema o potrebi da treneri reagiraju u pravom trenutku i predaju meč ukoliko se njihov borac nalazi u teškoj situaciji, a to se umalo dogodilo u ovom slučaju.

"Trener Zvonimir Boban je u istom trenutku bio spreman baciti ručnik, ali ja sam ga preduhitrio. Hvala mu na namjeri, važno je da je su ljudi u kutu spremni donijeti pravu odluku u trenutku kad borac možda ne može reagirati", rekao je Igor na kraju razgovora za Fight Site.

Pokrajac se u Zagreb vraća u ponedjeljak oko 18 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara