Posljednji pozdrav Medvjeda Steveu Montadoru

Posljednji pozdrav Medvjeda Steveu Montadoru

Foto: Screenshot You Tube

35-GODIŠNJI Steve Montador, hokejaš s 571 nastupom u NHL-u koji je igrao u zagrebačkom Medveščaku, preminuo je u  noći sa subote na nedjelju u svom domu u Mississaugi u Kanadi. 
Montador je 2013/14. odigrao 11 utakmica za Medveščak u prvoj sezoni zagrebačkog kluba u KHL-u , a tada je zbog zdravstvenih problema konačno odlučio zaključiti karijeru.
 
 
U zagrebačkom klubu su i dalje u šoku te su Medvjedi na svojim službenim stranicama poslali posljednji pozdrav sjajnom hokejašu i još boljem čovjeku, koji je u Medveščaku proveo kratko vrijeme, ali se zavukao pod kožu mnogima.
 
''Teško je u ovakvim trenucima pronaći prave riječi. Iskreno sam šokiran, tužan prije svega činjenicom da se ugasio jedan mladi život. Tužan sam i potresen iz razloga što sam imao  priliku upoznati Stevea Montadora koji je unatoč činjenici da je bio istinska sportska zvijezda bio toliko pristupačan i jednostavan pun strasti i ljubavi prema sportu koju je prenio na sve nas. Steve Montador će ostati zapisan zlatnim slovima u srcima svih Medveščakovih navijača kao neizostavni član Medveščakove obitelji te kao istinska ljudska i sportska veličina. Ovom prilikom želim izraziti iskrenu sućut njegovoj obitelji, svim njegovim prijateljima. Mi u Medveščaku s ponosom ćemo nositi uspomenu na Stevea Montadora i na sve ono što je dao za svoga kratkog, ali nezaboravnog boravka u Zagrebu'', rekao je Damir Gojanović, predsjednik KHL Medveščak Zagreb.

 
Posljednji pozdrav bivšem suigraču poslao je i Alan Letang:
 
"Šokantno je i tužno čuti ovu vijest. Bili smo dobri prijatelji i igrali smo zajedno na početku i na kraju karijere te smo održavali kontakt sve vrijeme i viđali se ljetima. Prisjećat ću se svega što je učinio za svoje suigrače i za svoje prijatelje. Suosjećam s njegovom obitelji, moje misli su s njima.'' 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara